Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
kr 199,00
Kom i gang

Trading

Komplett nettkurs innen trading (kjøp og salg av aksjer)

Kurset tilbyr deg en steg for steg plan, som hjelper deg med å øke din kunnskap rundt trading. Om du ønsker å starte med trading, er dette kurset utviklet for å hjelpe deg på en enkel og forståelig måte.

Steg for steg planen inneholder praktiske eksempler fra børsnoterte selskaper, hvor du får innsikt i ulike tradingstrategier. Det å kunne vurdere potensialet og risikoen i en aksje er viktig når du skal begynne med trading.

Steg for steg planen inneholder mange regler som øker sjansene for suksess. Kurset gir deg bedre innsikt rundt bevegelsene i aksjemarkedet, noe som gir nye måter å utnytte svingningene som oppstår i aksjemarkedet. Dette kurset hjelper deg med å ta gode valg gjennom hele prosessen med å trade.

Til kurset følger det med en liste over relevante fagbegreper. Begrepene gir en større forståelse av finansverden, og begrepene kommer godt med når du gjennomfører kurset.

Kursinnhold:

Trading
  • Steg for steg plan for ulike trading strategier
  • Teknisk analyse
  • Markedsobservasjoner
  • Psykologi
  • Når skal jeg ta profitt, og når burde jeg ta et tap
  • Eksempler fra Oslo Børs

Målgruppe for kurset

Kurset tilbyr en helhetlig og praktisk forståelse av hvordan du trader aksjer. Det passer godt for deg som har litt erfaring innen aksjehandel og ønsker å ta steget videre til trading. Aksjeinvestorer med mer erfaring vil også kunne dra nytte av kurset, ved å oppdage nye strategier og markedsobservasjoner.

Handlekonto

  • VPS-konto: Verdipapirkonto er en konto hvor du kan handle verdipapirer, som f.eks. aksjer med.
  • ASK konto: Aksjesparekonto er en konto hvor du kan kjøpe og selge aksjer skattefritt. Du betaler kun skatt på gevinst når du tar penger ut av konto. Med ASK kan du kun handle selskaper som er notert på en børs i Europa, og som har sitt hovedkontor i Europa. Gevinst kan brukes til å reinvestere i aksjer skattefritt.

Når du tar penger ut av ASK-kontoen, eller får en gevinst med VPS, betaler du skatt. Aksjeskatten i Norge er på 22% av gevinsten.

Trading er høyrisiko!
Har du bedre kjennskap til markedet og tradingstrategier, øker sannsynligheten for gevinst. Det kan derfor lønne seg å investere i kunnskap.

Har du behov for mer informasjon om trading, kan du få dette ved å registrere deg som kunde og kjøpe tilgang til Trading kurset.

2 hendelser på “Trading”

Legg igjen en kommentar

Skroll til toppen